Köszönöm a receptet Bokréta Veronikának! :)
Kakaós piskóta:
- 8 ek rizsliszt (130 g)
- 8 ek cukor
- 1 ek Szerencsi kakaópor (10 g)
- fél csomag sütőpor (6 g)
- 6 db tojás
- pici só
- 50 ml olaj
- 5 dl tej
- 7 ek rizsdara (120 g)
- 1 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg Ráma
- 150 g porcukor
- A piskóta tésztát 180 fokon kb. 15 percig sütjük. Nálam a tepsi mérete: 30x40 cm.
- Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk.
- A Rámát habosra keverjük a cukrokkal.
- A tejből, és rizsdarából sűrű masszát főzünk. Ha kihűlt, összekeverjük a cukros rámával, majd megkenjük a piskóta lapokat ezzel a krémmel.
- Tálalás előtt a süti tetejét megszórhatjuk kakaóporral.
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlés