Hozzávalók:
- 3 tojás
- 200 g Emese süteménypor
- 100 g Alfa-mix lisztkeverék
- 150 g cukor
- 20 g vaníliás cukor
- kevés sütőpor
Elkészítés:
A tojások sárgáját a cukrokkal összekeverjük. A tojásfehérjét felverjük kemény habbá, majd óvatosan beleforgatjuk a cukros tojássárgájákat, végül hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
Habnyomóba, vagy kilukasztott zacskóba tesszük a masszát, és babapiskóta, vagy tallér formákat nyomunk a sütőpapírral bélelt tepsibe.
180 fokra előmelegített sütőben 5-10 perc alatt elkészülnek.
Tanács:
A sütőből kivéve várjuk meg, amíg kihűlnek a babapiskóták, mert akkor könnyebben lejönnek a sütőpapírról.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése