Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg Emese süteménypor
- 12 dkg cukor
- 25 dkg Ráma
- fél csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tojássárgája
- 3 kanál Szerencsi kakaópor
- 75 dkg túró
- 22 dkg cukor
- 3 tojássárgája
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 tojásfehérje
Elkészítés:
Tészta:
A hozzávalókat addig gyúrjuk, amíg össze nem áll a tészta, majd kettéosztjuk, és 1-2 órára betesszük a fagyasztóba, hogy reszelhető legyen. Ha elég kemény már a tészta, akkor az egyiket a tepsi aljára reszeljük, a másikat pedig majd a töltelék tetejére.
Töltelék:
A tojásfehérjéket felverjük kemény habnak. A túrót, tojásokat, cukrokat egy tálban összekeverjük, majd óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjéket. Szépen eloszlatjuk a reszelt tésztán.
180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése